Производствена сграда T04

Разположенa близо до село Тодорово, сградата служи като склад за реколта. Собственикът на земята развива всички видове култури и по време на прибиране на реколтата цялата продукция се съхранява вътре. Сградата стои на върха на хълма и има добра гледка към земята. Освен складова част сградата има и ремонтна работилница за машини и административна част, в която се помещава зала за срещи и спално помещение. Стените са облицовани с дървен материал и топлоизолирани със слама. Проектът има за цел да се възползва от възобновяемите източници чрез интегриране на фотоволтаични панели, кладенец, водопроводна система и компост.
Независимо от основната си функция, сградата е изпълнена със съвременни детайли и мебелировка, който внасят атмосфера създаваща уют за пребиваване и работа.

проект: 2015
площ: 354 кв.м.
клиент: частен
визуализация: dontDIY