Barn T04

Situated near Todorovo, the building serves as a storage for crops. The owner of the land grows all kinds of cultures and during harvest all the production is stored inside. The building stands on the top of a hillside and has a good view over the land. Beside the storage, there is a repair workshop for machines and an administration area including an office, a meeting room and a bedroom. The walls are cladded with timber and thermally insulated with hay. The project aims to benefit from renewable resources by means of photovoltaic panels, a well, a water filtration system and a compost. Regardless of its main function, the building is constructed with modern details and furniture, which immerce into an atmosphere that creates comfort for living and working.

project: 2016
area: 354 sq.m.
client: private
visualization: dontDIY