Офис Y03

Проектът за реновация на офис пространство Y03 беше реализиран в началото на 2013г и беше осъществен в рамките на по-малко от две седмици. Проектът бе подарък изненада за собственика на компанията от неговото семейство по случай 20-тата годишнина на фирмата. Дизайнът цели съвременна интерпретация на класическата делова стилистика. Лаконичните визуални средства включват почти цялостна дървена ламперия в тъмен орех, акустичен таван в характерна шарка, сив мокет, голямо бюро по проект на студиото и бели шкафове, витрини и сенници. Проектът се състои от две стаи – една за собственика и една за секретарката му, разделени от полупрозрачна стъклена преграда с графика в стила на дизайна. В интериорa е използвана работа на българския скулптор Николай Маринов.

проект: 2013
реализиран: 2013
площ: 43 кв.м.
клиент: Явлена
фотография: Асен Емилов