Bank S16

The project for an office for corporate clients of one of the banks in Bulgaria is located on Dondukov Blvd. in Sofia. The classic theme implemented throughout the office comes after the discovery of the original ceiling with friezes during the construction work. After the discovery of the new context, the idea of ​​the interior became its continuation. The classic details are embedded/shown as elements on the walls. The original and new details are sink in white colour. The natural white marble further emphasized the created atmosphere. Black marble spots, create a base for different functional areas. On the created neutral classic background, thin metal elements and color accents find their place in the movable furniture. Vertical storage units in dark walnut veneer separate the spaces. The lighting fixtures, also submerged in white, light indirectly the workplaces and directly the ceiling friezes. Specially selected contemporary art complements the interior, as each work is framed with a thin frame, the detail of which is again a part of the classical theme.

project: 2017
built: 2017
area: 220 sq.m.
client: Societe Generale Expressbank
photography: Assen Emilov